Expositie samen met mijn moeder: Zicht op Tricht

Expositie samen met mijn moeder: Zicht op Tricht

In het dorp waar ik ben opgegroeid en waar mijn ouders nog steeds wonen werd een kunstroute georganiseerd: Zicht op Tricht. Alle creatievelingen konden meedoen: van Chinese kalligrafie tot olieverfschilderijen en van wereldmuziek tot beeldhouwwerk. Samen met mijn moeder deed ik mee. Ik met mijn kleurrijke illustraties van afgelopen jaar en mijn moeder voornamelijk met schilderijen en keramiek. De woonkamer én tuin stonden vol.

Ik was erg benieuwd naar de opkomst én de reacties, beide waren erg positief. Ik had bedacht om tussendoor wat te gaan tekenen en schilderen, maar dat lukte totaal niet met de continue stroom aan bezoekers. Heel leuk! M’n zelfgemaakte visitekaartjes gingen ook harder dan verwacht, dus: welkom nieuwe sitebezoekers, leuk dat jullie bij onze tentoonstelling waren!

Interessant om de verschillende reacties te horen zowel op mijn moeders schilderijen als op mijn illustraties. Mijn tekeningen werden vergeleken met Mexicaanse kunst én met Le Petit Prince. Wat ik beide weer een leuk uitgangspunt vind voor nieuwe tekeningen. Mijn illustraties van hoofden met thee werden onder het kopje ‘mindful’ geschaard, ik had er zelf nog niet op die manier naar gekeken, maar dat past zeker. Van mij mogen ze best in de Flow of Happinez worden gepubliceerd hoor ;-)

Na deze dag heb ik zin om veel vaker te exposeren of mijn tekeningen, kaarten en servies te verkopen! Laat me gerust weten als je daar tips voor hebt!


expositie Zicht op Tricht (8)

expositie Zicht op Tricht (9)

Abstract schilderij van m’n moeder met een van de katten erbij.

expositie Zicht op Tricht (10)

expositie Zicht op Tricht (1)

Vogeltje links door mij, vogeltje rechts door mijn moeder.

expositie Zicht op Tricht (2)

Schilderijen en keramiek links van m’n moeder. Werk in hoek rechts van mij.

expositie Zicht op Tricht (3)

Mijn illustratiehoekje.

expositie Zicht op Tricht (4)

Wat beschilderd servies van mijn hand.

expositie Zicht op Tricht (5)

Deze teksten van mijn hand vielen in de smaak. Ik denk erover om er kaarten van te laten maken.

expositie Zicht op Tricht (6)

Heerlijk weer, dus ook in de tuin stond werk van mijn moeder.

expositie Zicht op Tricht (7)

Mijn zelfgemaakte visitekaartjes.