fly me to the moon by Lisanne Lentink

Fly me to the moon

Fly me to the moon, een mooi thema voor een serie tekeningen. Een wedstrijd of opdracht is een goede motivatie om eens iets anders te doen. In dit geval is de opdracht om drie tekeningen in de sturen die samen een verhaal vertellen. Ik twijfel nog of ik toch niet mijn illustratie van De kleine Johannes in zal sturen, die vertellen ook wel een verhaal zónder de bijbehorende tekst. Ik wilde ook drie tekeningen maken die zelf een verhaal vertellen en geen toelichting nodig hebben. Via Pinterest zag ik een fascinerende foto langskomen van drie zwevende weerballonnen. Dit was de inspiratie voor deze serie van drie illustraties.

tekening door Lisanne Lentink

tekening vliegen ballon door Lisanne Lentink

dansen op de maan - tekening Lisanne Lentink