illustration Alice in Wonderland - by Lisanne Lentink

Illustraties Alice in Wonderland

Bekentenis: tot een half jaar geleden had ik Alice in Wonderland nooit gelezen en volgens mij ook nooit een film hiervan gezien. Hoog tijd dus om deze klassieker te lezen. Ik had al in gedachten dat ik illustraties bij Alice in Wonderland wilde maken, dus ik heb geen afbeeldingen opgezocht, Alice-films gekeken of het mooie boek van Floor Rieder bekeken. Mijn eigen beelden vormen. Dat is natuurlijk bijna onmogelijk in geval van Alice in Wonderland. Daar heeft iedereen toch al ideeën bij. Een meisje met blond haar, schattig jurkje. Dat heb ik proberen los te laten in de Alice in Wonderland illustraties. Deze tekeningen heb ik tussen kerst en nieuwjaar gemaakt, alleen het updaten van mijn site is er een beetje bij ingeschoten.

In December I drew some illustration after reading Alice in Wonderland. A fantastic story!

illustratie Alice in Wonderland lachende kat - door Lisanne Lentink

illustratie Alice in Wonderland - door Lisanne Lentink

illustratie Alice in Wonderland plas tranen - door Lisanne Lentink

illustratie Alice in Wonderland rups - door Lisanne Lentink

mijn tekentafel

mijn tekentafel

tekenen Alice in Wonderland