Illustraties van hoofden met gedachten m/v

Illustraties van hoofden met gedachten m/v

Illustratie van hoofden met gedachten ingekleurd met aquarel. Een man en vrouw met andere gedachten, maar in dezelfde kleuren. Twee mensen zijn verschillend, maar hebben ook veel overeenkomsten. Ik hou van illustreren met aquarel. Het vloeit zo fijn, terwijl andere verf juist meer vast zit voor mijn gevoel. Gedachten stromen ook, dus aquarel past nóg beter bij zulke illustraties van hoofden met gedachten.

Iemand zei pas tegen me: ‘Jij hebt vast leuke gedachten’, na het zien van mijn tekeningen. Goede opmerking, hoewel de hoofden geen afspiegeling zijn van wat er in mijn hoofd omgaat. Misschien reflecteert het wel wat. Hoe zou een tekening van jouw hoofd eruit zien? Mijne zou in ieder geval vrolijke kleuren hebben zoals deze illustraties.

Ik verkoop deze illustraties van hoofden met gedachten via Etsy.

illustraties van hoofden met gedachten

tekenen hoofd met gedachten

gedachten tekenen

hoofden in lijstjes

illustratie hoofd met gedachten man

illustratie hoofd met gedachten vrouw