tekening Leidsche Rijn door Lisanne Lentink

Tekening Leidsche Rijn Utrecht

Ik woon in Leidsche Rijn, Utrecht. De grootste Vinex-wijk van Nederland. Lekker praktisch en comfortabel. Voor de opening van een nieuw plein wordt een expositie georganiseerd met creatieve inzendingen met als thema: het beste van Leidsche Rijn, waarbij iedereen foto’s, gedichten, filmpjes en tekeningen kan insturen. Gisteren ben ik aan de slag gegaan met mijn Leidsche Rijn tekening en dit is het resultaat. Wellicht stuur ik ook nog wat foto’s in, hoewel mijn concertfoto’s in Leidsche Rijn niet direct iets van de wijk laten zien.

illustratie Leidsche Rijn door Lisanne Lentink

Plekken die ik heb verwerkt in deze tekening Leidsche Rijn (van linksboven met de klok mee):

 • Centrum Vleuterweide
 • De zingende toren
 • Anafora
 • Parkpergola
 • Het Gebouw
 • Cinemec
 • Metaal Kathedraal
 • Nuontoren
 • Hogeweidebrug
 • Brouwerij Maximus
 • Wachttoren
 • Castellum Hoge Woerd inclusief Podium Hoge Woerd
 • Rijnkennermerlaan
 • The Wall